Transparència

El nivell de transparència de la gestió realitzada per l'Ajuntament de Mont-ral s'avalua a través de diversos indicadors, que designen quina informació ha d'estar publicada al web municipal, establerts per:

  • L'Índex de Transparència d'Ajuntaments (ITA), elaborat per l'organització no governamental Transparency International España dedicada a combatre la corrupció, que congrega la societat civil, el sector privat i els governs en una vasta coalició global.

L'objectiu és aconseguir un Ajuntament obert a la ciutadania que fomenti la participació i una ciutadania responsable, fent possible el seguiment de l'activitat municipal per part dels veïns i veïnes de  Mont-ral. Transparència i agilitat en la gestió municipal són dos reptes amb els quals l'Ajuntament de  Mont-ral està compromès per millorar el servei a la ciutadania.

A través d'aquestes pàgines, posem a l'abast de la ciutadania la relació completa d'indicadors de Transparència ambl'enllaç a la informació relativa a l'acció de govern i el funcionament de l'administració municipal

        

 

                                                                       

               Més informació: